Ενημέρωση για την Ενδο-Εξαμηνιαία Εξέταση στον Απειροστικό 4 και στις Διαφορικές 1

Η Ενδο-Εξαμηνιαία Εξέταση των μαθημάτων Απειροστικός Λογισμός 4 και Διαφορικές Εξισώσεις 1 θα διεξαχθεί το Σάββατο, 14 Μαΐου 2022, σύμφωνα με τα ακόλουθα.

  • Εξέταση Απειροστικού Λογισμού 4, στην αίθουσα 012, από 10:00 έως 12:00.
  • Εξέταση Διαφορικών Εξισώσεων 1, στην αίθουσα 012, από 12:30 έως 14:30.

Οι δυο εξετάσεις είναι παρόμοιες και θα διεξαχθούν στα πλαίσια όσων περιγράφονται εδώ, με τις τροποποιήσεις που περιγράφονται εδώ.

Για την συμμετοχής σας στην Ενδο-Εξαμηνιαία Εξέταση, είναι απαραίτητο να έχετε αποκτήσει το σχετικό δικαίωμα συμμετοχής από τα Προκριματικά.

Τονίζεται ότι η εξεταστέα ύλη για την Ενδό-Εξαμηνιαία Εξέταση είναι ολόκληρη η ύλη του μαθήματος όπως αυτή διδάχθηκε μέχρι και την Τρίτη, 10 Μαΐου 2022.

Τονίζεται, επίσης, ότι σε περίπτωση που, για οποιονδήποτε λόγο και οποιαδήποτε χρονική στιγμή, δεν καταστεί εφικτή η συνέχιση ή η περάτωση της συνολικής διαδικασίας της Ενδο-Εξαμηνιαίας Εξέτασης, τότε αυτόματα οτιδήποτε θα έχει πραγματοποιηθεί στα πλαίσια αυτής της διαδικασίας μέχρι εκείνη τη χρονική στιγμή θεωρείται ως μη γενόμενο και, από όσα θα έχουν μέχρι εκείνη τη χρονική στιγμή πραγματοποιηθεί, δεν προκύπτει το οποιοδήποτε δικαίωμα, όφελος ή βαθμολογικό αποτέλεσμα.

Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε εδώ. Για διευκρινήσεις, επικοινωνήστε μαζί μου.