Βαθμολογία Απειροστικού 4 για την εξεταστική Ιουνίου 2024

Αναρτήθηκε, απευθείας στο ClassWeb, η βαθμολογία της Εξεταστικής Ιουνίου 2024 για το μάθημα “Απειροστικός Λογισμός 4”. Η ανάρτηση απευθείας στο ClassWeb κρίθηκε αναγκαία, λόγω περιορισμένων χρονικών περιθωρίων, και έχει ως συνέπεια την άμεση οριστικοποίηση όλων των βαθμών, χωρίς δυνατότητα αλλαγών. Ενδεικτικές απαντήσεις των θεμάτων για αυτά τα μαθήματα έχουν αναρτηθεί στους φακέλους των μαθημάτων, στην… Continue reading Βαθμολογία Απειροστικού 4 για την εξεταστική Ιουνίου 2024

Βαθμολογίες εξεταστικής Ιουνίου 2024

Αναρτήθηκαν, απευθείας στο ClassWeb, οι βαθμολογίες της Εξεταστικής Ιουνίου 2024 για τα μαθήματα “Απειροστικός Λογισμός 3”, “Διαφορικές Εξισώσεις 1” και “Διαφορικές Εξισώσεις 2”. Η ανάρτηση απευθείας στο ClassWeb κρίθηκε αναγκαία, λόγω περιορισμένων χρονικών περιθωρίων, και έχει ως συνέπεια την άμεση οριστικοποίηση όλων των βαθμών, χωρίς δυνατότητα αλλαγών. Ενδεικτικές απαντήσεις των θεμάτων για αυτά τα μαθήματα… Continue reading Βαθμολογίες εξεταστικής Ιουνίου 2024

Δηλώσεις Συμμετοχής σε Εξετάσεις

Η παρούσα ανακοίνωση αφορά τα μαθήματα Απειροστικός Λογισμός 3, Απειροστικός Λογισμός 4 και Διαφορικές Εξισώσεις 1. Στις σελίδες αυτών των μαθημάτων, στο Φοιτητολόγιο της Υπατίας, έχουν ανοίξει οι φόρμες στις οποίες μπορείτε να δηλώσετε τη συμμετοχή σας στις αντίστοιχες εξετάσεις της Εξεταστικής Περιόδου Ιουνίου 2024. Για τις δηλώσεις συμμετοχής ισχύουν χρονικοί περιορισμοί.

Αιτήσεις βαθμολογικής βοήθειας

Έχει ανοίξει η φόρμα για την υποβολή αιτήσεων βαθμολογικής βοήθειας, σχετικά με τα μαθήματα Απειροστικός Λογισμός 3 και 4 και Διαφορικές Εξισώσεις 1 και 2, της εξεταστικής περιόδου Ιουνίου 2024. Για την έγκριση της αίτησης ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. Μπορείτε να βρείτε την αίτηση ΕΔΩ.

Διαλέξεις Απειροστικού 4 την τρέχουσα εβδομάδα

Υπενθυμίζεται ότι την Τρίτη, 04 Ιουνίου 2024, η διάλεξη του Απειροστικού Λογισμού 4 θα ξεκινήσει στις 11:00. Επίσης, την Παρασκευή, 07 Ιουνίου 2024, λόγω ευρωεκλογών, δεν θα πραγματοποιηθεί η προγραμματισμένη διάλεξη.