Ενδο-Εξαμηνιαία Εξέταση στον Απειροστικό 4 και στις Διαφορικές 1

Στα πλαίσια της Ενδο-Εξαμηνιαίας Εξέτασης των μαθημάτων Απειροστικός Λογισμός 4 και Διαφορικές Εξισώσεις 1, το Σάββατο, 16 Απριλίου 2022, θα πραγματοποιηθούν τα ακόλουθα.

  • Προκριματικά στις Διαφορικές Εξισώσεις 1 από 10:00 έως 11:30.
  • Προκριματικά στον Απειροστικό Λογισμό 4 από 12:00 έως 13:30.

Τα δυο Προκριματικά είναι παρόμοια και θα διεξαχθούν στα πλαίσια όσων περιγράφονται εδώ, με τις ακόλουθες έκτακτες διαφοροποιήσεις, λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών που επιβάλει η πανδημία.

  1. Δεν θα υπάρξουν εβδομαδιαίες ασκήσεις και δεν θα υπάρξουν δύο διαγωνίσματα.
  2. Θα υπάρξουν μόνον τα Προκριματικά του Σαββάτου, 16 Απριλίου 2022, από τα οποία θα προκύψει ο Βαθμός Προκριματικών της ΕνδοΕξαμηνιαίας Εξέτασης.
  3. Τα Προκριματικά θα διεξαχθούν μέσω της σελίδας του κάθε μαθήματος στο Φοιτητολόγιο της Υπατίας.

Επισκεφτείτε την σελίδα του μαθήματος που σας ενδιαφέρει, στο Φοιτητολόγιο της Υπατίας, και δείτε σημαντικές λεπτομέρειες στην ενότητα “Προκριματικά για την Ενδο-Εξαμηνιαία Εξέταση”.

Για την συμμετοχής σας στα Προκριματικά και, στη συνέχεια εφόσον επιλεγείτε, στην Ενδο-Εξαμηνιαία Εξέταση, είναι απαραίτητο να έχετε κάνει ολοκληρωμένη εγγραφή στο Φοιτητολόγιο της Υπατίας και στο μάθημα που σας ενδιαφέρει, εντός του Φοιτητολογίου, τουλάχιστον δυο ημέρες πριν την διεξαγωγή των Προκριματικών.

Η Ενδο-Εξαμηνιαία Εξέταση, και για τα δύο μαθήματα, θα πραγματοποιηθεί σε αίθουσα στο ισόγειο του Τμήματος Μαθηματικών, το Σάββατο, 14 Μαΐου 2022. Περισσότερες πληροφορίες θα δοθούν με νεώτερη ανακοίνωση.

Τονίζεται ότι η εξεταστέα ύλη για τα Προκριματικά είναι εκείνο το κομμάτι της ύλης που έχει διδαχθεί μέχρι και την τελευταία διάλεξη πριν την ημέρα διεξαγωγής των Προκριματικών. Επίσης, η εξεταστέα ύλη τόσο για την Ενδό-Εξαμηνιαία Εξέταση όσο και για την Εξεταστική του Εξαμήνου είναι ολόκληρη η ύλη του μαθήματος όπως αυτή αναγράφεται στον Οδηγό Σπουδών.

Τονίζεται, επίσης, ότι σε περίπτωση που, για οποιονδήποτε λόγο και οποιαδήποτε χρονική στιγμή, δεν καταστεί εφικτή η συνέχιση ή η περάτωση της συνολικής διαδικασίας των Προκριματικών και της Ενδο-Εξαμηνιαίας Εξέτασης, τότε αυτόματα οτιδήποτε θα έχει πραγματοποιηθεί στα πλαίσια αυτής της διαδικασίας μέχρι εκείνη τη χρονική στιγμή θεωρείται ως μη γενόμενο και, από όσα θα έχουν μέχρι εκείνη τη χρονική στιγμή πραγματοποιηθεί, δεν προκύπτει το οποιοδήποτε δικαίωμα, όφελος ή βαθμολογικό αποτέλεσμα.

Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε εδώ. Για τεχνικά ζητήματα της διαδικασίας δείτε εδώ. Για διευκρινήσεις, επικοινωνήστε μαζί μου.