Βαθμολογίες Προκριματικών

Πριν μπείτε στο Φοιτητολόγιο της Υπατίας για να δείτε τις βαθμολογίες σας για τα Προκριματικά στον Απειροστικό Λογισμό 4 και στις Διαφορικές Εξισώσεις 1, διαβάστε με προσοχή τα ακόλουθα, καθώς λόγω της μικρής συμμετοχής τροποποιήθηκαν οι προϋποθέσεις συμμετοχής στην Ενδο-Εξαμηνιαία Εξέταση.

Δεδομένου ότι, σε καθένα από τα δύο μαθήματα, το πλήθος των ατόμων που συμμετείχαν ήταν περίπου ίσο με τις διαθέσιμες θέσεις για τη συμμετοχή στην Ενδο-Εξαμηνιαία Εξέταση, έχει δοθεί αυτόματα ο βαθμός ΕΝΑ (01) στα Θέματα 2 και 3, ανεξαρτήτως από το περιεχόμενο των λύσεων που έχετε δώσει σε αυτά τα Θέματα. Σχετικά με τη βαθμολόγηση του Θέματος 1, ακόμα και απαντήσεις που ήταν λάθος βαθμολογήθηκαν με τον βαθμό ΕΝΑ, αρκεί να υπήρχε σε αυτές έστω κάτι ελάχιστο που να τις ξεχώριζε από τον βαθμό ΜΗΔΕΝ. Αυτός ο τρόπος βαθμολόγησης σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να είναι αναμενόμενο ότι θα εφαρμοστεί στην Ενδο-Εξαμηνιαία Εξέταση ή στην Εξεταστική Περίοδο.

Δικαίωμα στην Ενδο-Εξαμηνιαία Εξέταση έχουν τα ακόλουθα άτομα.

  1. Τα άτομα τα οποία στην στήλη “Βαθμός Προκριματικών” έλαβαν τον βαθμό ΔΥΟ (02).
  2. Τα άτομα στα οποία έχει ήδη δοθεί το προνόμιο της απευθείας συμμετοχής στην Ενδο-Εξαμηνιαία Εξέταση, λόγω της ιδιαίτερα ενεργούς συμμετοχής τους στις διαλέξεις.
  3. Τα άτομα στα οποία θα δοθεί το προνόμιο της συμμετοχής στην Ενδο-Εξαμηνιαία Εξέταση, λόγω της ιδιαίτερα ενεργούς συμμετοχής τους στις διαλέξεις που θα πραγματοποιηθούν κατά τις δύο πρώτες εβδομάδες μετά τις διακοπές του Πάσχα και πριν την διεξαγωγή της Ενδο-Εξαμηνιαίας Εξέτασης.

Κανένα άλλο άτομο, πέραν των όσων αναφέρονται στις παραπάνω περιπτώσεις, δε δικαιούται συμμετοχή στην Ενδο-Εξαμηνιαία Εξέταση.