Καλωσορίσατε στην ανανεωμένη Υπατία

Η Υπατία ανανεώθηκε ως προς τον τρόπο λειτουργίας της, το περιεχόμενο της και την εμφάνιση της. Τρία είναι τα σημαντικά σημεία στα οποία πρέπει να δώσετε προσοχή.

  1. Οι σύνδεσμοι (links) που έχετε προσθέσει στα Αγαπημένα (Bookmarks) έως την Παρασκευή, 20 Αυγούστου 2021, πλέον δεν λειτουργούν. Πρέπει να μπείτε στην Υπατία μέσω του κεντρικού συνδέσμου που είναι ο users.uoi.gr/kmavridi (αυτός ο σύνδεσμος είναι ο μοναδικός που δεν έχει αλλάξει) και να αποθηκεύσετε εκ νέου τους καινούργιους συνδέσμους ως Αγαπημένα.
  2. Οποιαδήποτε εγγραφή έχετε κάνει έως την Παρασκευή, 20 Αυγούστου 2021, πλέον δεν υφίσταται. Πρέπει να κάνετε εκ νέου την εγγραφή σας τόσο στο Φοιτητολόγιο της Υπατίας όσο και στο Φροντιστήριο της Υπατίας. Ο τρόπος εγγραφής έχει αλλάξει, καθώς πλέον θα πρέπει να δημιουργήσετε λογαριασμούς με username και password.
  3. Το Κανάλι της Υπατίας στο YouTube καθώς και οι κωδικοί των μαθημάτων στο Microsoft Teams δεν έχουν αλλάξει. Συνεπώς δεν θα χρειαστεί να κάνετε εκ νέου εγγραφές σε αυτά.
  4. Η επικοινωνία μας εξακολουθεί να μπορεί να γίνεται από όλους τους διαύλους των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, καθώς και με την κλασική μέθοδο του email. Παρόλα αυτά, από την Παρασκευή, 20 Αυγούστου 2021, και μετά σας παρακαλώ να στέλνετε τα μηνύματα σας στους λογαριασμούς που έχουν δημιουργηθεί ειδικά για την Υπατία (Facebook, Messenger, Instagram), και όχι στους προσωπικούς μου λογαριασμούς σε αυτά τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Σας το ζητώ αυτό γιατί οι λογαριασμοί της Υπατίας έχουν ρυθμιστεί ώστε να οργανώνουν καλύτερα τα μηνύματα σας, και έτσι να τα διαχειρίζομαι αποτελεσματικότερα και ταχύτερα. Επίσης, μπορείτε να συνεχίσετε να στέλνετε τα email σας στο [kyriakos.g.mavridis@gmail.com] και τα μηνύματα σας στο Microsoft Teams (αναζητήστε με εντός της εφαρμογής γράφοντας το όνομα μου με Ελληνικούς χαρακτήρες).

Για οποιαδήποτε επιπρόσθετη πληροφορία ή βοήθεια θέλετε, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου.