Ενημέρωση για την Εξεταστική Σεπτεμβρίου 2022 και για την Ακαδημαϊκή Χρονιά 2022 – 2023

Αυτή είναι μια συγκεντρωτική ανακοίνωση σχετικά με την Εξεταστική Σεπτεμβρίου 2022 και με την ακαδημαϊκή χρονιά 2022 – 2023.

  1. Για τις εξετάσεις των μαθημάτων Απειροστικός Λογισμός 1, Απειροστικός Λογισμός 4 και Διαφορικές Εξισώσεις 1, κατά την Εξεταστική Περίοδο Σεπτεμβρίου 2022, έχουν δημιουργηθεί στις σελίδες αυτών των μαθημάτων στο Φοιτητολόγιο της Υπατίας, φόρμες δήλωσης συμμετοχής στην εξέταση. Υπάρχουν χρονικά περιθώρια εντός των οποίων θα γίνονται δεκτές οι δηλώσεις, μπείτε στις σελίδες των μαθημάτων στο Φοιτητολόγιο της Υπατίας για να τα δείτε. Η δήλωση σας θα με βοηθήσει να προετοιμάσω καλύτερα την εξέταση, δεσμεύοντας τον απαιτούμενο αριθμό αιθουσών, οργανώνοντας καλύτερα την επιτήρηση και προετοιμάζοντας τον απαιτούμενο αριθμό από κόλλες. Αν δεν έχετε σκοπό να συμμετάσχετε, τότε δεν χρειάζεται να κάνετε απολύτως τίποτε.
  2. Για το ακαδημαϊκό έτος 2022 – 2023, έχω αναλάβει το προπτυχιακό μάθημα “Απειροστικός Λογισμός 3” και το μεταπτυχιακό μάθημα “Θεωρία Μέτρου” για το χειμερινό εξάμηνο, και τα προπτυχιακά μαθήματα “Απειροστικός Λογισμός 4” και “Διαφορικές Εξισώσεις 1” για το εαρινό εξάμηνο.
  3. Σχετικά με το μάθημα Απειροστικός Λογισμός 1, έχω αναλάβει την εξέταση του Τμήματος Β για την εξεταστική του Σεπτεμβρίου 2022 και, μετά από αυτήν την εξέταση, αφήνω το μάθημα.
  4. Σχετικά με το μάθημα Απειροστικός Λογισμός 3, η εξέταση του για τον Σεπτέμβριο 2022 θα πραγματοποιηθεί από τον κύριο Γιαννούλη. Μετά από αυτήν την εξέταση, αναλαμβάνω το μάθημα.