Εξέταση Απειροστικού 1

Σχετικά με την εξέταση του Απειροστικού Λογισμού 1, την Παρασκευή, 11 Φεβρουαρίου 2022, ο διαχωρισμός των Τμημάτων, και οι αντίστοιχες αίθουσες, έχουν ως εξής:

Εξάμηνο Φοίτησης ΤΜΗΜΑ Α
(Νικολιδάκης)
αίθουσες 001, 002, 009
και αμφιθέατρο 3
ΤΜΗΜΑ Β
(Μαυρίδης)
αίθουσες 010, 011 και 012
1οΑ – ΛΜ – Ω
3οΑ – ΜΗΜΙ – Ω
5οΑ – ΜΕΜΙ – Ω
7οΑ – ΜΟΜΠ – Ω
8ο ή μεγαλύτεροΑ – ΛΜ – Ω

Δείτε και την σχετική ανακοίνωση για τον διαχωρισμό των Τμημάτων εδώ. Επισημαίνονται τα ακόλουθα.

  1. Το Τμήμα Α, στο οποίο διδάσκων είναι ο κύριος Νικολιδάκης, θα εξεταστεί στις αίθουσες 001, 002, 009 και στο αμφιθέατρο 3.
  2. Το Τμήμα Β, στο οποίο διδάσκων είμαι εγώ, θα εξεταστεί στις αίθουσες 010, 011 και 012.
  3. Τα θέματα της εξέτασης στα δύο τμήματα θα είναι διαφορετικά και θα βαθμολογηθούν, αποκλειστικά, από τον διδάσκοντα του αντίστοιχου τμήματος.
  4. Είναι δική σας ευθύνη να ενημερωθείτε εγκαίρως σε ποιο τμήμα ανήκετε και να προσέλθετε στις ανάλογες αίθουσες. Γραπτό που ανήκει σε φοιτητή / φοιτήτρια άλλου τμήματος από εκείνο στο οποίο παραδόθηκε, θα βαθμολογηθεί αυτόματα με ΜΗΔΕΝ, ανεξάρτητα της ορθότητας των απαντήσεων που περιέχει. Καμία απολύτως εξαίρεση δεν θα υπάρξει ως προς αυτήν την πρόβλεψη.
  5. Πρέπει να προσέλθετε στις αίθουσες το νωρίτερο στις 08:30 και το αργότερο στις 08:55. Οφείλετε να καθίσετε άμεσα, στις ακριανές θέσεις των διαζωμάτων, ο ένας πίσω από τον άλλον. Δεν επιτρέπεται να στέκεστε όρθιοι και να περιφέρεστε στον χώρο.
  6. Η εξέταση διαρκεί 2 ώρες, αυστηρά. Το αργότερο στις 11:00, οφείλετε να παραδώσετε τις κόλλες σας και να απομακρυνθείτε άμεσα από τους εσωτερικούς χώρους του Τμήματος Μαθηματικών. Σε καμία περίπτωση και για κανέναν λόγο δεν πρέπει να παραμείνετε στους διαδρόμους, μετά την αποχώρηση σας από την αίθουσα.
  7. Κατά τη διάρκεια της εξέτασης, δεν επιτρέπεται η προσωρινή αποχώρηση από την αίθουσα, για παράδειγμα για να πάτε στην τουαλέτα. Εάν πρέπει να αποχωρήσετε από την αίθουσα, για οποιονδήποτε λόγο, τότε οφείλετε να παραδώσετε το γραπτό σας και, στη συνέχεια, δεν έχετε δικαίωμα να συνεχίσετε να συμμετέχετε σε αυτήν την εξέταση.

Για οποιαδήποτε ερώτηση έχετε, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου άμεσα και, σε κάθε περίπτωση, πριν την ημέρα διεξαγωγής της εξέτασης.