Ενημέρωση για τον Απειροστικό Λογισμό 1 (Τμήμα Β)

Ο Απειροστικός Λογισμός 1 θα διεξαχθεί σε δύο τμήματα, το [Τμήμα Α] και το [Τμήμα Β]. Έχω αναλάβει το Τμήμα Β, το οποίο περιλαμβάνει τους φοιτητές (πρωτοετείς και όλων των μεγαλυτέρων ετών) με αρχικό γράμμα επιθέτου από Μ (μαζί με το Μ) έως και Ω. Οι διαλέξεις θα πραγματοποιούνται στο Αμφιθέατρο 3, οι νεοεισερχόμενοι φοιτητές δείτε και την φώτο εδώ, συγκεκριμένα την πόρτα στα δεξιά. Ενημερωτικά να πω ότι το Τμήμα Α περιλαμβάνει τους φοιτητές (πρωτοετείς και όλων των μεγαλυτέρων ετών) με αρχικό γράμμα επιθέτου από Α έως Λ (μαζί με το Λ), υπεύθυνος για αυτό το τμήμα είναι ο κύριος Ελευθέριος Νικολιδάκης και οι διαλέξεις για αυτό το τμήμα θα πραγματοποιούνται στο Αμφιθέατρο 4 (το οποίο ανήκει στο Τμήμα Φυσικής), που φαίνεται στην φώτο εδώ, συγκεκριμένα η πόρτα στο βάθος αριστερά.

Η χρονική διάρκεια των διαλέξεων είναι 40 λεπτά, και ακολουθεί διάλειμμα 20 λεπτών. Καθ’ όλη τη διάρκεια του διαλείμματος είναι υποχρεωτικό να παραμένουμε έξω από το αμφιθέατρο. Παρακαλώ μην αφήνετε, χωρίς επιτήρηση, αντικείμενα αξίας στο έδρανο. Κατά την έναρξη της κάθε ώρας των διαλέξεων θα γίνεται δειγματοληπτικός έλεγχος των εγγράφων (σε έντυπη ή ηλεκτρονική μορφή) που προβλέπονται από τον Νόμο, σχετικά με τον Covid-19. Καθ’ όλη τη διάρκεια των διαλέξεων όλοι μας οφείλουμε να φοράμε τις προβλεπόμενες μάσκες και να καθόμαστε όσο γίνεται πιο αραιά. Σε κάθε περίπτωση πρέπει να προσπαθούμε να αποφεύγουμε τον έντονο συνωστισμό.

Μπορείτε να προσέρχεστε στο γραφείο μου για απορίες ή στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων μου ως Συμβούλου Σπουδών, κατόπιν ραντεβού που μπορείτε να κλείσετε εδώ, και φορώντας οπωσδήποτε μάσκα. Παρακαλώ, επιλέγετε να προσέρχεστε μεμονωμένα ή το πολύ σε ομάδες των 2 ατόμων.

Ξεκαθαρίζω ότι μου είναι ιδιαίτερα αντιπαθής ο ρόλος του “ελεγκτή”, ο οποίος ζητάει από τα άτομα να δείχνουν κρατικά έγγραφα και απομακρύνει από το αμφιθέατρο όσους δεν τα έχουν. Επίσης, να πω ότι σέβομαι απόλυτα τις επιλογές του καθενός σχετικά με τον εμβολιασμό. Παρόλα αυτά, είμαστε όλοι υποχρεωμένοι να επιστρέψουμε στα αμφιθέατρα και στις αίθουσες, και να συνυπάρχουμε με τον Covid-19. Θα ήθελα, λοιπόν, να σας ζητήσω να αποδεχτούμε ότι κατά τη διάρκεια των διαλέξεων, βρισκόμαστε στο αμφιθέατρο για την διδασκαλία ενός συγκεκριμένου μαθήματος, και όχι για να κάνουμε συζητήσεις σχετικά με τον Covid-19. Ας σεβαστεί ο καθένας μας τους συνανθρώπους του, όπως ακριβώς αυτό προβλέπεται μέσα από τη σχετική νομοθεσία.

Κλείνοντας, να υπενθυμίσω σε όσους από τους συμμετέχοντες στην εξέταση Σεπτεμβρίου 2021 δεν πέρασαν το μάθημα, ότι θα πρέπει να εγγραφούν στο μάθημα με τίτλο “Απειροστικός Λογισμός 1 (2021 – 2022)” του νέου εξαμήνου, εντός του Φοιτητολογίου της Υπατίας.