Συχνές ερωτήσεις για την λειτουργία της Υπατίας

From Εγχειρίδια της Υπατίας

Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου στο Φοιτητολόγιο της Υπατίας.

Μπορείτε εύκολα να αλλάξετε τον κωδικό που έχετε ξεχάσει. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να επισκεφτείτε τη σελίδα εισόδου στο σύστημα εδώ και να πατήστε το Forgotten your username or password?. Στη συνέχεια απλώς ακολουθήστε τις οδηγίες που θα σας δοθούν. Η διαδικασία διαρκεί 3-4 λεπτά.

Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου στο Φροντιστήριο της Υπατίας.

Μπορείτε εύκολα να αλλάξετε τον κωδικό που έχετε ξεχάσει. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να επισκεφτείτε τη σελίδα εισόδου στο σύστημα εδώ και να πατήστε το I forgot my password. Στη συνέχεια απλώς ακολουθήστε τις οδηγίες που θα σας δοθούν. Η διαδικασία διαρκεί 3-4 λεπτά.

Έχω ξεχάσει το όνομα χρήστη στο Φοιτητολόγιο ή στο Φροντιστήριο της Υπατίας.

Το όνομα χρήστη είναι το μέρος του ακαδημαϊκού σας email που βρίσκεται πριν το @. Για παράδειγμα, αν το email σας είναι ma012345@uoi.gr, τότε το όνομα χρήστη είναι το ma012345.

Υπάρχει εφαρμογή κινητού για το Φοιτητολόγιο της Υπατίας?

Ναι υπάρχει. Την επίσημη εφαρμογή μπορείτε να την εγκαταστήσετε από το Google Play (δείτε εδώ) ή από το Apple Store (δείτε εδώ).

Υπάρχει κάποιο λάθος στα στοιχεία που έχω δηλώσει στο Φοιτητολόγιο ή στο Φροντιστήριο της Υπατίας και δε μπορώ να το διορθώσω μόνος/μόνη μου.

Συμπληρώστε την σχετική αίτηση που θα βρείτε εδώ και θα φροντίσω εγώ να γίνει η διόρθωση.